Despre noi


Echipa

Suntem o echipa de oameni inimosi, carora le plac lucrurile simple, frumoase, care aduc bucurie sufletului si iti incanta privirile. Gama de produse Securit si alte marci au toate aceste insusiri si vom cauta sa vi le prezentam cat mai placut si util.
Semnalistica pe care v-o propunem este asociata cu un design clasic si modern, in care luxul este dat de simplitate. Gama acopera toate necesitatile pentru produsele de semnalizare de zi de zi, esentiale pentru multe firme si necesitatile lor, de exemplu: baruri, restaurante, hoteluri, cafenele, magazine, birouri, spitale si scoli.

Semnalistica

Oferim o gama larga de materiale : table si tablite pentru masa , de perete , pentru trotuar pentru anunturi si comunicare sau distractie care pot fi folosite atit profesional sau chiar si acasa. Coperti  Meniuri , Note de plata , diverse consumabile , ca markere cu creta lichida , pungi tacamuri  , Displayuri simple sau luminoase pentru afisat meniul restaurantuli dvs.

De asemenea, disponibile de exemplu in gama  Securit® sunt si sistemele de dirijare si control al cozilor de asteptare si solutii pentru fumatul in aer liber.
De exemplu ,Meniul este instrumentul de comunicare numarul unu pentru orice unitate cu specific gastronomic. Acesta este un prim punct de contact pentru vizitatori, oferind o reflectare instantanee a ofertei de produse alimentare si bauturi disponibile. Meniul trebuie sa fie de o calitate superioara, prezentand cu mandrie felurile de mâncare si bautura oferite.

PRO SIGN FACTORY SRL va ofera o gama larga din categoriile prezentate mai sus, acoperind necesitatile pentru produsele de semnalizare de zi de zi de la un stil simplu pentru o cafenea pana la un stil elevat pentru un restaurant premiat sau de top, expozitii, targuri, florarii, cofetarii, patiserii, hoteluri, pensiuni, birouri, spitale, scoli, case si nu numai.

Calitate si design inovator

Calitatea, functionalitatea si designul sunt intotdeauna in prim-plan, dar în acelasi timp, si controlul atent al costurilor, pastrand preturile la nivelul pietei. Cheia succesului nostru este construirea de afaceri bazate pe încredere si relatii pretioase cu furnizorii la nivel mondial. Lucrand transparent si onest cu partenerii nostri care impartasesc aceleasi obiective si valori in timp, vom ajuta la intarirea brandurilor noastre în cadrul industriei.