Publicat pe

Back2Chalk

Tabla de perete Back2Chalk

Inapoi la simplicitate si la originile comunicarii vizuale. Perfect pentru a fi folosita ca tabla de scris pentru perete.

Essentials

Tabla de perete clasica, dreptunghiulara ce permite personalizarea totala.
Dimensiune: 40x60cm

Essentials Border


Adauga un pic de eleganta la clasic. Permite personalizarea
Dimensiune: 40x60cm

Vino Combo Slim


Atrage atentia cu un mesaj.
Solutia perfecta pentru info si promovare.
Dimensiune: 30×90

Publicat pe

Table de perete Woody

Table de perete Woody

table-de-perete-woody-1

Table de perete Woody – gama larga de table de perete, fiecare conceput pentru a deveni o parte din decor, in integrarea in diferite medii.

Pot fi folosite de la un traditional restaurant la un club de noapte modern, bar sau magazine de vanzare cu amanuntul, cofetarii, exista  intotdeauna un model care se potriveste cu un text ce poate fi actualizat.

Tablele se pot montata vertical sau orizontal pe perete, atarnate de tavan sau pe un sevalet Securit®.Tablele de perete din gama WOODY sunt economice (low cost), dar de calitate foarte buna, rame de lemn cu design simplu si elegant; ele se pot folosi pe ambele fete. Au inclus un marker de creta si un kit de montaj.

Lemn dur, acoperit cu straturi de lac de protectie de calitate rezistent la intemperii.  Sunt simplu de sters, iar suprafata de scriere neagra este rezistenta la UV, zgarieturi, pete si decolorare.  Rama din lemn cu design reversibil, cu dubla fata de scris.  Carlige de agatat incluse pentru perete sau tavan.  Pentru un bun rezultat de comunicare durata si impresionant, utilizati markere cu creta lichida Securit®. Rezistente la apa, decolorare si pete.Toate tablele de perete au un design reversibil.

table-de-perete-woody-2

Dimensiune & Greutate 20x40x1 cm | 20x40x1 cm | 30x40x0.5 cm | 40x60x0.5 cm | 60x80x0.5 cm

Black

table-de-perete-woody-4 table-de-perete-woody-5

table-de-perete-woody-7 table-de-perete-woody-8 table-de-perete-woody-12

Teak

table-de-perete-woody-17table-de-perete-woody-18

table-de-perete-woody-19table-de-perete-woody-20table-de-perete-woody-21

Publicat pe

Table de perete Universal

Table de perete Universal

table-de-perete-universal-11

Tablele de perete Universal pentru creta sunt un mijloc eficient de comunicare eficienta si directa. Sunt perfecte pentru a fi folosite ca un instrument de vanzari pentru orice afacere, textul sau imaginea se scriu direct pe tabla cu markere cu creta lichida Securit®.  Pe orice tabla Securit® se poate scrie cu creta, cu usurinta, apoi o data ce mesajul este out-of-date (expirat) se sterge pur si simplu si scrie din nou. Oferta noastra contine o gama larga si puteti alege orice va doriti.

Table de perete Universal – gama care este cheia pentru orice unitate in cazul in care comunicarea sau mesajul trebuie sa fie schimbat in mod regulat. Se poate monta foarte usor vertical sau orizontal pe perete, atarnat de tavan sau pe un sevalet Securit®.

Securit® ofera o gama larga de table de perete Universal, fiecare conceput pentru a deveni o parte din decor, in integrarea in diferite medii. De la un traditional restaurant la un club de noapte modern, bar sau magazin de vanzare cu amanuntul, exista  intotdeauna un model care se potriveste.

Lemnul dur, acoperit cu straturi de lac de protectie de calitate este rezistent la intemperii.  Simplu de sters, suprafata de scriere neagra care este rezistenta la UV, zgarieturi, pete si decolorare. Rama din lemn cu design reversibil, cu dubla fata de scris. Carlige de agatat incluse pentru perete sau tavan. Pentru un bun rezultat de comunicare durata si impresionant, utilizati markere cu creta lichida Securit®.  Rezistente la apa, decolorare si pete.Toate tablele de perete au un design reversibil.

Tabla de perete universal

table-de-perete-universal-2

Beige

table-de-perete-universal-5

Mahogany

table-de-perete-universal-6

Black

table-de-perete-universal-7

 

table-de-perete-universal-3table-de-perete-universal-4

Teak / Dark brown

table-de-perete-universal-13

Teak

table-de-perete-universal-18

Dark brown

table-de-perete-universal-19

table-de-perete-universal-17table-de-perete-universal-15

table-de-perete-universal-14

Publicat pe

Table de perete Long

Table de perete long

table-de-perete-universal-3

Table de perete Long – Gama de table executate din lemn dur, acoperit cu straturi de lac de protectie de calitate, rezistent la intemperii. Sunt simple de sters. Suprafata de scriere este neagra, este rezistenta la UV, zgarieturi, pete si decolorare.

Rama din lemn are un design reversibil, cu o dubla fata de scris.  Se pot monta foarte usor vertical sau orizontal pe perete, atarnat de tavan (sunt incluse carlige de agatat pentru perete sau tavan) sau pe un sevalet Securit®.Pentru un bun rezultat de comunicare si durata, utilizati markere cu creta lichida Securit®.

Sunt rezistente la apa, decolorare si pete.Este o gama larga de table de perete, concepute pentru a deveni o parte din decor, in integrarea in diferite medii.

De la un traditional restaurant la un club de noapte modern, bar sau magazin de vanzare cu amanuntul, exista  intotdeauna un model care se potriveste.Tablele de perete Long fac parte dintr-o categorie mai vasta de Table de perete pentru creta (Table chalk boards).

Ele sunt un mijloc eficient de comunicare directa. Pot fi o cheie principala pentru orice unitate in cazul in care comunicarea sau mesajul trebuie sa fie schimbat in mod regulat.

Perfect pentru a le folosi ca un instrument de vanzari pentru orice afacere, textul sau imaginea se scriu direct pe tabla cu markere cu creta lichida Securit®. Se poate scrie pe orice tabla Securit® cu creta, cu usurinta, apoi o data ce mesajul este out-of-date (expirat) sterge pur si simplu si scrie din nou.

Dark brown

table-de-perete-long-1

Teak

table-de-perete-long-2

Galerie

Publicat pe

Table de perete Ornamental

Table de perete Ornamental

wall chalk boards ornamental 03

Tablele de perete (wall chalk boards) gama Ornamental sunt ecologice, sunt usor de folosit si de foarte buna calitate.  Sunt confectionate din lemn dur, acoperit cu straturi de lac de protectie de calitate rezistent la ploaie si intemperii. Simple de sters, suprafata de scriere neagra este rezistenta la UV, zgarieturi, pete si decolorare.

Ele pot fi montate pe perete, pe sol sau pe un sevalet.  Tablele au incluse carlige de agatat pentru perete sau tavan. Pentru un bun rezultat de comunicare, durata si impresionant, utilizati markere cu creta lichida Securit®. Mesajul scris sau imaginea se comunica instantaneu. Tablele Ornamental sunt rezistente la apa, decolorare si pete.

Disponibil pe doua culori si doua orientari

Portret Mahogany / Plain

wall chalk boards ornamental 01

Landscape Mahogany / Plain

wall chalk boards ornamental 02

Dimensiuni disponibile

Orientare
Culoare
Dimensiuni
Portret
Plain
(100x60cm)
Landscape
Plain
(100x50cm)
Portret
Mahogany
(100x50cm)
Landscape
Mahogany
(100x60cm)
Publicat pe

Led Chalk Boards – Table creta cu led-uri

Table creta cu led-uri

Led chalk boards 01Led chalk boards 02Led chalk boards 04

Aprindeti si dati viata comunicarii cu o tabla cu LED-uri  Securit® (Led Chalk Boards)! Pur si simplu scrie pe sticla si lasa tehnologia cu LED-uri pentru a ilumina zi si noapte creta. Actionati secventele cu LED-uri cu comanda fara fir, inclusa. Schimbati culoarea, lumina, viteza si intensitatea LED-urilor prin simpla apasare a unui buton. Fiecare secventa creeaza o stare de spirit diferita, adica exista optiune de iluminare pentru fiecare mediu. Rezultatul este fenomenal: produsul ajuta la crearea unei atmosfere, in timp ce actioneaza ca un ecran de comunicare foarte inteligent. Securit ofera o gama larga de dimensiuni si culori, astfel incat nu exista nici o limita pentru crearea de text si imagini.

Cadru din lemn tare maro inchis, sticlă clara groasa pentru scris pe fond negru. 16 culori usoare de iluminare, 5 stiluri (stroboscop, bold, decolorare, flash, si constant), 10 setări de luminozitate si un comutator on / off. Telecomanda fara fir, pentru max. 5 metri cablu alimentare, AC priza, suportul bateriei si un marcator alb creta lichida inclus. Pentru solutia fara fir, utilizati bateria reincarcabila Securit® (vanduta separat)

Afisarea tip portret sau “landscape”. Pentru utilizarea numai in interior.

tabla de scris cu creta led
Dark Brown

Dimensiune | Cod
62x100cmLB-DB-62
56x70cm LB-DB-56
40x50cm LB-DB-40

 

Publicat pe

Table de perete Rondo

Table de perete Rondo

wall chalk boards rondo 01

Securit® ofera o gama larga de table de perete, fiecare conceput pentru a deveni o parte din decor, in integrarea in diferite medii. De la un traditional restaurant la un club de noapte modern, bar sau magazin de vanzare cu amanuntul, exista  intotdeauna un model care se potriveste.

Tablele pentru creta (Table chalk boards) din gama Rondo, sunt un mijloc eficient de comunicare directa. Perfect pentru a le folosi ca un instrument de vanzari pentru orice afacere, textul sau imaginea se scriu direct pe tabla cu markere cu creta lichida Securit®. Are un design cu partea de sus arcuita. Se poate afisa pe perete, sau de tavan sau pe un sevalet Securit®.

Culori:Culori wall clahlks board ornamental

Dimensiuni

Mahogani

35 x 50 cm | 50 x 80 cm | 60 x 105 cm

Plain

35 x 50 cm | 50 x 80 cm | 60 x 105 cm

Mahogany

wall chalk boards rondo 003

Plain

wall chalk boards rondo 002

 

 

Publicat pe

Table de perete Gold

Table de perete rama Gold

Table de perete Gold 01

wall chalk boards gold 01Tablele pentru creta de perete (Wall Chalk Boards) sunt cheia pentru orice unitate in cazul in care comunicarea sau mesajul trebuie sa fie schimbat in mod regulat. Sunt un mijloc eficient de comunicare directa, perfecte pentru a le folosi ca un instrument de vanzari pentru orice afacere. Tablele de perete Gold sunt confectionate din lemn dur, acoperit cu straturi de lac de protectie de calitate rezistent la intemperii. Simplu de sters, suprafata de scriere neagra care este rezistenta la UV, zgarieturi, pete si decolorare. Rezistente la apa, decolorare si pete.

Tablele  de perete Gold au rame gravate aurite (numai o fata). Afiasarea poate fi  verticala sau orizontala pe perete, de tavan sau pe un sevalet Securit®.Sunt pentru utilizarea în interior.

 

 

Table de perete Gold 02wall chalk boards gold 02

 

Dimensiuni disponibile

Gold
65×85 cm
75×105 cm

Publicat pe

Wall Silhouette – Table creta perete forme

Table pentru perete in forme

Wall Silhouette 00

Securit® introduce o gama distractiva si usor de utilizat cu un cost scazut. gama Wall Silhouette. Cu un set de douazeci de forme, exista o forma sau model Silhouette pentru toata lumea si pentru orice mediu.

Fiecare tablita din gama Silhouette include un marker alb cu creta lichida (1-2 mm).

Caracteristici: lavabil | conturat | flexibil | indestructibil | dubla fata | rezistenta la apa.

Scop: Fun | Interactiv | decorativ | practic | educational |simplu | ieftin | economic

Idei de utilizare: promotii | meniuri | memo | lista-cumparaturi | to-do-list | comunicare de familie | comunicare-angajat | retete | joaca-copii

Tablitele din gama Silhouette perete includ: 4 x banda autoadeziva, agatatori, pentru montarea usoara pe perete.

wall silhouette 02 peste

wall silhouette 04 wall silhouette 05

12345678

WIFI Silhouette – Tabla wifi

WIFI Silhouette - Tabla wifi

WIFI Silhouette – Tabla wifi personalizabila prin intermediul unei suprafate ce permite scrierea cu creta.

Dimensiune

38x30x0.3cm

Silhouette Social Menu – Meniu silueta cu iconite sociale

meniu-silhouette-social

Dimensiune

38x25x0.3cm

Silhouette Social Menu (Meniu silueta cu iconite sociale) taiat cu precizie in forma dintr- o suprafata puternica, flexibila dubla ce permite scrierea ei.

Despre Silhouette Wall Chalboards  Clock – Ceas de perete shilhouete

Silhouette Wall Chalboards Clock

Precis taiat in forma, Silhouette Wall Chalboards  Clock – Ceas de perete shilhouete ( Ceasul de perete tip silueta ) este personalizabil cu o suprafata care permite scrierea lui si dispune un mecanism functionabil de ceas.

Dimensiune

29x29x1.5 cm