Publicat pe

Panou rama cu litere

Panou rama cu litere constituie cea mai buna metoda de a intampina vizitatorii si clientii. Prima impresie este cea mai importanta. De aceea, panoul se pune in receptie, holul de intrare,coridoare sau alte spatii publice. Folosind litere, cifre si alte caractere, se pot compune mesaje scurte care se pot inlocui usor. Este folosit si pentru denumirea unor locatii, totul intr-o maniera eleganta si placuta. Panoul cu litere poate fi cu rama de aluminiu sau rama de lemn.

Panoul rama are doua dimensiuni : 45×60 cm landscape si 60×90 cm portrait. Caracterele ce se  aplica pe panou sunt cu inaltimea de : 19, 28 si 35 mm si pot fi albe sau aurite. Acestea se vand separat. Fiecare panou contine 98 caractere albe cu ianltimea de 18 cm, incluse in pret. Panoul poate fi asezat direct pe perete cu ajutorul a 2 bride metalice ce se prind cu holdsuruburi (incluse in produs). Cel mai folosit este insa pe un suport metalic, reglabil pe inaltime ce se vinde separat.

Publicat pe

New Basic

Tabla de perete New Basic
Tabla de perete

Tabla de perete New Basic. Practice si utile , aceste table de perete pot fi folosite in aproape orice situatie pentru a prezenta informatii. Sunt prevazute cu un suport unde se tin instrumentele de scris, iar ramele sunt din lemn natural de pin. Pretul include o bucata de creta alba clasica.
Dimensiuni : 88.5×58.5 cm

 


Publicat pe

Tabla de perete Optimum

Tabla de perete Optimum

Ideala pentru locul de munca , tabla de perete Optimum este conceputa pe un concept simplu, cu un suport incorporat pentru a depozita instrumentul de scris. Se vinde impreuna cu o bucata de creta alba clasica inclusa in pret. Este realizata in doua finisari : neagra si lemn de pin.

 

Optimum Neagra

Tabla de perete Optimum Neagra

Dimensiuni : 60×45 cm

 

 

Optimum Pin

Tabla de perete Optimum Pin

Dimensiune: 60×45 cm

 

 

Publicat pe

Tabla de perete Transitional

Tabla de perete Transitional

Tabla de perete Transitional

Tabla de perete Transitional poate fi utilizata in orice locatie. Reprezinta un  mix perfect intre traditional si modern. Se vand impreuna cu o bucata de creta clasica alba inclusa in pret. Sunt realizate in mai multe finisari : neagra, culoarea lemnului natur sau rosiatica ( lemn de nuc).  Au mai multe dimensiuni.
 tabla de perete transitional

 

Publicat pe

Gold & Silver

Tabla de perete Gold & Silver

Tabla de perete Silver                                                               Tabla de perete Gold&Silver decoreaza spatiul tau in mod sofisticat. Tonurile metalice ofera o experienta unica de eleganta. Fiecare tabla se vinde si cu un marker alb inclus in pret.

 Tabla de perete Silver

Tabla de perete Silver 60x40

Dimensiuni : 60×40 cm

Tabla de perete Gold

Tabla de perete GoldTabla de perete Gold
 Disponibile in doua dimensiuni : 40×40 cm si 60×40 cm
 

Publicat pe

Essentials

Tabla de perete Essentials

Tabla de perete Essentials te conduce inapoi la simplitate si la originile comunicarii vizuale. Perfect pentru a fi folosita ca tabla de scris pentru perete.

Essentials

Tabla de perete Essentials cu rama din lemn de pin ce permite personalizare

Tabla de perete clasica, dreptunghiulara cu rama din lemn de pin, ce permite personalizarea totala.
Dimensiuni : 40x60cm

Essentials Border

Tabla de perete Essentials Border clasica, cu rama dreptunghiulara ce permite personalizare
Adauga un pic de eleganta la clasic. Permite personalizarea
Dimensiuni : 40×60 cm

Vino Combo Slim


Tabla de perete ce confera o solutie foarte buna pentru promovare si informareAtrage atentia cu un mesaj.
Solutia perfecta pentru info si promovare.
Dimensiune : 30×90 cm

Publicat pe

Table de perete Woody

Table de perete Woody

table-de-perete-woody-1

Table de perete Woody – gama larga de table de perete, fiecare conceput pentru a deveni o parte din decor, in integrarea in diferite medii.

Pot fi folosite de la un traditional restaurant la un club de noapte modern, bar sau magazine de vanzare cu amanuntul, cofetarii, exista  intotdeauna un model care se potriveste cu un text ce poate fi actualizat.

Tablele se pot montata vertical sau orizontal pe perete, atarnate de tavan sau pe un sevalet Securit®.Tablele de perete din gama WOODY sunt economice (low cost), dar de calitate foarte buna, rame de lemn cu design simplu si elegant; ele se pot folosi pe ambele fete. Au inclus un marker de creta si un kit de montaj.

Lemn dur, acoperit cu straturi de lac de protectie de calitate rezistent la intemperii.  Sunt simplu de sters, iar suprafata de scriere neagra este rezistenta la UV, zgarieturi, pete si decolorare.  Rama din lemn cu design reversibil, cu dubla fata de scris.  Carlige de agatat incluse pentru perete sau tavan.  Pentru un bun rezultat de comunicare durata si impresionant, utilizati markere cu creta lichida Securit®. Rezistente la apa, decolorare si pete.Toate tablele de perete au un design reversibil.

table-de-perete-woody-2

Dimensiune & Greutate 20x40x1 cm | 20x40x1 cm | 30x40x0.5 cm | 40x60x0.5 cm | 60x80x0.5 cm

Black

table-de-perete-woody-4 table-de-perete-woody-5

table-de-perete-woody-7 table-de-perete-woody-8 table-de-perete-woody-12

Teak

table-de-perete-woody-17table-de-perete-woody-18

table-de-perete-woody-19table-de-perete-woody-20table-de-perete-woody-21

Publicat pe

Table de perete Universal

Table de perete Universal

table-de-perete-universal-11

Tablele de perete Universal pentru creta sunt un mijloc eficient de comunicare eficienta si directa. Sunt perfecte pentru a fi folosite ca un instrument de vanzari pentru orice afacere, textul sau imaginea se scriu direct pe tabla cu markere cu creta lichida Securit®.  Pe orice tabla Securit® se poate scrie cu creta, cu usurinta, apoi o data ce mesajul este out-of-date (expirat) se sterge pur si simplu si scrie din nou. Oferta noastra contine o gama larga si puteti alege orice va doriti.

Table de perete Universal – gama care este cheia pentru orice unitate in cazul in care comunicarea sau mesajul trebuie sa fie schimbat in mod regulat. Se poate monta foarte usor vertical sau orizontal pe perete, atarnat de tavan sau pe un sevalet Securit®.

Securit® ofera o gama larga de table de perete Universal, fiecare conceput pentru a deveni o parte din decor, in integrarea in diferite medii. De la un traditional restaurant la un club de noapte modern, bar sau magazin de vanzare cu amanuntul, exista  intotdeauna un model care se potriveste.

Lemnul dur, acoperit cu straturi de lac de protectie de calitate este rezistent la intemperii.  Simplu de sters, suprafata de scriere neagra care este rezistenta la UV, zgarieturi, pete si decolorare. Rama din lemn cu design reversibil, cu dubla fata de scris. Carlige de agatat incluse pentru perete sau tavan. Pentru un bun rezultat de comunicare durata si impresionant, utilizati markere cu creta lichida Securit®.  Rezistente la apa, decolorare si pete.Toate tablele de perete au un design reversibil.

Tabla de perete universal

table-de-perete-universal-2

Beige

table-de-perete-universal-5

Mahogany

table-de-perete-universal-6

Black

table-de-perete-universal-7

 

table-de-perete-universal-3table-de-perete-universal-4

Teak / Dark brown

table-de-perete-universal-13

Teak

table-de-perete-universal-18

Dark brown

table-de-perete-universal-19

table-de-perete-universal-17table-de-perete-universal-15

table-de-perete-universal-14

Publicat pe

Table de perete Long

Table de perete Long

table-de-perete-universal-3

Table de perete Long – Gama de table executate din lemn dur, acoperit cu straturi de lac de protectie de calitate, rezistent la intemperii. Sunt simple de sters. Suprafata de scriere este neagra, este rezistenta la UV, zgarieturi, pete si decolorare. Rama din lemn are un design reversibil, cu o dubla fata de scris. Se pot monta foarte usor vertical sau orizontal pe perete. De asemenea pot fi atarnate de tavan (sunt incluse carlige de agatat pentru perete sau tavan) sau pe un sevalet Securit®. Pentru un bun rezultat de comunicare si durata, utilizati markere cu creta lichida Securit®. Sunt rezistente la apa, decolorare si pete. Este o gama larga de table de perete, concepute pentru a deveni o parte din decor, in integrarea in diferite medii.

De la un traditional restaurant la un club de noapte modern, bar sau magazin de vanzare cu amanuntul, exista  intotdeauna un model care se potriveste. Tablele de perete Long fac parte dintr-o categorie mai vasta de Table de perete pentru creta. Ele sunt un mijloc eficient de comunicare directa. Pot fi o solutie pentru orice unitate in cazul in care comunicarea sau mesajul trebuie sa fie schimbat in mod regulat. Perfect pentru a le folosi ca un instrument de vanzari pentru orice afacere. Textul sau imaginea se scriu direct pe tabla cu markere cu creta lichida Securit®. Se poate scrie pe orice tabla Securit® cu creta, cu usurinta, apoi o data ce mesajul este expirat se sterge si se scrie din nou.

Dark brown

table-de-perete-long-1

Teak

table-de-perete-long-2

Galerie

Publicat pe

Table de perete Ornamental

Table de perete Ornamental

wall chalk boards ornamental 03

Tablele de perete (wall chalk boards) gama Ornamental sunt ecologice, sunt usor de folosit si de foarte buna calitate.  Sunt confectionate din lemn dur, acoperit cu straturi de lac de protectie de calitate rezistent la ploaie si intemperii. Simple de sters, suprafata de scriere neagra este rezistenta la UV, zgarieturi, pete si decolorare.

Ele pot fi montate pe perete, pe sol sau pe un sevalet.  Tablele au incluse carlige de agatat pentru perete sau tavan. Pentru un bun rezultat de comunicare, durata si impresionant, utilizati markere cu creta lichida Securit®. Mesajul scris sau imaginea se comunica instantaneu. Tablele Ornamental sunt rezistente la apa, decolorare si pete.

Disponibil pe doua culori si doua orientari

Portret Mahogany / Plain

wall chalk boards ornamental 01

Landscape Mahogany / Plain

wall chalk boards ornamental 02

Dimensiuni disponibile

Orientare
Culoare
Dimensiuni
Portret
Plain
(100x60cm)
Landscape
Plain
(100x50cm)
Portret
Mahogany
(100x50cm)
Landscape
Mahogany
(100x60cm)
Publicat pe

Led Chalk Boards – Table creta cu led-uri

Table creta cu led-uri

Led chalk boards 01Led chalk boards 02Led chalk boards 04

Aprindeti si dati viata comunicarii cu o tabla cu LED-uri  Securit® (Led Chalk Boards)! Pur si simplu scrie pe sticla si lasa tehnologia cu LED-uri pentru a ilumina zi si noapte creta. Actionati secventele cu LED-uri cu comanda fara fir, inclusa. Schimbati culoarea, lumina, viteza si intensitatea LED-urilor prin simpla apasare a unui buton. Fiecare secventa creeaza o stare de spirit diferita, adica exista optiune de iluminare pentru fiecare mediu. Rezultatul este fenomenal: produsul ajuta la crearea unei atmosfere, in timp ce actioneaza ca un ecran de comunicare foarte inteligent. Securit ofera o gama larga de dimensiuni si culori, astfel incat nu exista nici o limita pentru crearea de text si imagini.

Cadru din lemn tare maro inchis, sticlă clara groasa pentru scris pe fond negru. 16 culori usoare de iluminare, 5 stiluri (stroboscop, bold, decolorare, flash, si constant), 10 setări de luminozitate si un comutator on / off. Telecomanda fara fir, pentru max. 5 metri cablu alimentare, AC priza, suportul bateriei si un marcator alb creta lichida inclus. Pentru solutia fara fir, utilizati bateria reincarcabila Securit® (vanduta separat)

Afisarea tip portret sau “landscape”. Pentru utilizarea numai in interior.

tabla de scris cu creta led
Dark Brown

Dimensiune | Cod
62x100cmLB-DB-62
56x70cm LB-DB-56
40x50cm LB-DB-40

 

Publicat pe

Table de perete Rondo

Table de perete Rondo

wall chalk boards rondo 01

Securit® ofera o gama larga de table de perete, fiecare conceput pentru a deveni o parte din decor, in integrarea in diferite medii. De la un traditional restaurant la un club de noapte modern, bar sau magazin de vanzare cu amanuntul, exista  intotdeauna un model care se potriveste.

Tablele pentru creta (Table chalk boards) din gama Rondo, sunt un mijloc eficient de comunicare directa. Perfect pentru a le folosi ca un instrument de vanzari pentru orice afacere, textul sau imaginea se scriu direct pe tabla cu markere cu creta lichida Securit®. Are un design cu partea de sus arcuita. Se poate afisa pe perete, sau de tavan sau pe un sevalet Securit®.

Culori:Culori wall clahlks board ornamental

Dimensiuni

Mahogani

35 x 50 cm | 50 x 80 cm | 60 x 105 cm

Plain

35 x 50 cm | 50 x 80 cm | 60 x 105 cm

Mahogany

wall chalk boards rondo 003

Plain

wall chalk boards rondo 002

 

 

Publicat pe

Table de perete Gold

Table de perete rama Gold

Table de perete Gold 01

wall chalk boards gold 01Tablele pentru creta de perete (Wall Chalk Boards) sunt cheia pentru orice unitate in cazul in care comunicarea sau mesajul trebuie sa fie schimbat in mod regulat. Sunt un mijloc eficient de comunicare directa, perfecte pentru a le folosi ca un instrument de vanzari pentru orice afacere. Tablele de perete Gold sunt confectionate din lemn dur, acoperit cu straturi de lac de protectie de calitate rezistent la intemperii. Simplu de sters, suprafata de scriere neagra care este rezistenta la UV, zgarieturi, pete si decolorare. Rezistente la apa, decolorare si pete.

Tablele  de perete Gold au rame gravate aurite (numai o fata). Afiasarea poate fi  verticala sau orizontala pe perete, de tavan sau pe un sevalet Securit®.Sunt pentru utilizarea în interior.

 

 

Table de perete Gold 02wall chalk boards gold 02

 

Dimensiuni disponibile

Gold
65×85 cm
75×105 cm

Publicat pe

Wall Silhouette – Table creta perete forme

Table pentru perete in forme

Wall Silhouette 00

Securit® introduce o gama distractiva si usor de utilizat cu un cost scazut. gama Wall Silhouette. Cu un set de douazeci de forme, exista o forma sau model Silhouette pentru toata lumea si pentru orice mediu. Fiecare tablita din gama Silhouette include un marker alb cu creta lichida (1-2 mm).

Caracteristici : lavabil | conturat | flexibil | indestructibil | dubla fata | rezistenta la apa. Scop: Fun | Interactiv | decorativ | practic | educational |simplu | ieftin | economic. Idei de utilizare : promotii | meniuri | memo | lista-cumparaturi | to-do-list | comunicare de familie | comunicare-angajat | retete | joaca-copii. Tablitele din gama Silhouette perete includ: 4 x banda autoadeziva, agatatori, pentru montarea usoara pe perete.

wall silhouette 02 peste

wall silhouette 04 wall silhouette 05

12345678

WIFI Silhouette – Tabla wifi

WIFI Silhouette - Tabla wifi

WIFI Silhouette – Tabla wifi personalizabila prin intermediul unei suprafate ce permite scrierea cu creta. Dimesiuni : 38x30x0,3 cm

Silhouette Social Menu – Meniu silueta cu iconite sociale

meniu-silhouette-social

Silhouette Social Menu (Meniu silueta cu iconite sociale) taiat cu precizie in forma dintr- o suprafata puternica, flexibila dubla ce permite scrierea ei. Dimensiuni : 38x25x0,3 cm

Despre Silhouette – Ceas de perete

Silhouette Wall Chalboards Clock

Precis taiat in forma, Ceas de perete Shilhouete este personalizabil cu o suprafata care permite scrierea lui si dispune un mecanism functionabil de ceas.  Dimensiuni : 29x29x1,5 cm

 

Publicat pe

Stegulete evenimente

Stegulete evenimente

Stegulete evenimente pe care se poate scrie pe ambele fete.

Modelul Stegulete evenimente contine 12 stegulete dreptunghiulare negre, flexibile cu inaltimea de 21 cm. Fiecare stegulet are o suprafata dubla ce permite scrierea cu marker cu creta lichida. Steguletele sunt prinse pe o sfoara rezistenta in lungime de 4 m. Creazati propriul design unic pentru fiecare eveniment special.  Dimensiuni : 400x21x0,2 cm

 

 

Publicat pe

Tabla de perete Silhouette Hexagon

 Tabla de perete Silhouette Hexagon

Tabla de perete Silhouette Heagon set 7 buc

Tabla de perete Silhouette Hexagon este de doua tipuri. Prima dintr-un material tare, flexibil, negru taiat in forma precisa de hexagon. Are ambele fete pe care se poate scrie cu creta. Al doilea tip este tot in forma de hexagon realizat din pluta. Pe acesta cu ajutorul unor pini se agata diverse informatii sau imagini. Produsul se vinde la set care cuprinde 4 bucati ngre si 3 bucati din pluta. In pretul setului este inclus  un marker (1-2 mm) cu creta lichida si cateva pinuri.           Dimensiuni : 17,9×15,5×1,3 cm

 

Publicat pe

Silhouette Moka

Silhouette Moka

silhouette mokka

Silhouette Moka – Silueta de forma ceainicului, personalizabila prin intermediul suprafatei finisate ce permite scrierea cu creta. Securit® introduce o gama distractiva si usor de utilizat cu un cost scazut. gama Wall Silhouette. In multitudinea ei, exista o forma sau model Silhouette pentru toata lumea si pentru orice mediu. Fiecare tablita din gama Silhouette are inclus in pret un marker alb cu creta lichida (1-2 mm). Caracteristici: lavabil | conturat | flexibil | indestructibil | dubla fata | rezistenta la apa. Scop: Fun | Interactiv | decorativ | practic | educational |simplu | ieftin | economic. Idei de utilizare: promotii | meniuri | memo | lista-cumparaturi | to-do-list | comunicare de familie | comunicare-angajat | retete | joaca-copii. Tablitele din gama Silhouette perete includ: 4 x banda autoadeziva, agatatori, pentru montarea usoara pe perete. Dimensiuni : 38,8x29x0,3 cm

silhouette mokka

Publicat pe

Weekplanner – Planificator saptamanal

Weekplanner – Planificator saptamanal

Weekplanner-Planificator saptamanal

  Securit® introduce gama Wall Silhouette usor de utilizat, cu un cost scazut, din care face parte si Weekplanner – Planificator saptamanal. In multitudinea gamei, exista o forma sau model Silhouette pentru toata lumea si pentru orice mediu. Modelul Week Planner cu dimensiunile 45×30 cm, permite o notare generoasa a planificarii activitatii pentru toata saptamana. Fiecare tablita din gama Silhouette are inclus in pret un marker alb cu creta lichida (1-2 mm). Caracteristici: lavabil | conturat | flexibil | indestructibil | dubla fata | rezistenta la apa. Scop: Fun | Interactiv | decorativ | practic | educational |simplu | ieftin | economic. Idei de utilizare: promotii | meniuri | memo | lista-cumparaturi | to-do-list | comunicare de familie | comunicare-angajat | retete | joaca-copii. Tablitele din gama Silhouette perete includ: 4 x banda autoadeziva, agatatori, pentru montarea usoara pe perete.