Publicat pe

Tabla de trotuar Transitional

Tabla de trotuar Transitional

 Tabla de trotuar Transitional este potrivita oriunde. Un mix intre traditional si modern cu un design ce nu se va demoda. Permite scrierea pe ambele parti, o modalitate simpla si eficienta pentru solutii de informare ce necesita schimbarea zilinica. Este in mai multe finisari : neagra, lemn natur si stejar si in mai multe dimensiuni. Se vinde impreuna cu o bucata de creta alba clasica, inclusa in pret.

Tabla de trotuar Transitional stejar

 

Publicat pe

General info – Comunicati cu Securit

Comunicati cu Securit®

General info - comunicati cu securit 01

Comunicati cu Securit printr-o varietate de instrumente de comunicare disponibile in modele cu design divers. Oferta Securit®, este o gama de produse in culori care se potrivesc cu diferite stiluri si medii.

Tablele de scris pentru creta de exterior/trotuar creeaza un nepretuit impact, promoveaza informatii la nivelul ochilor pentru pietoni, invitand oamenii sa intre sau sa cumpere.  O placă de trotuar poate deveni instrumentul de vânzare nr. 1.  Va creste traficul de afaceri, gradul de constientizare si ofera in final un avantaj competitiv.

O tabla de scris pentru creta de exterior/trotuar poate reprezenta un element important in afacerea dvs. Aceasta trebuie să fie robusta cu aspect profesionist. Securit® ofera ce-i mai bun!  Proiectata nu numai pentru a asigura maximum de functionalitate cu design chic, dar, de asemenea, pentru a rezista manipularii zilnice intensive si in conditii meteorologice grele.

Tablele de scris pentru creta au un cost eficient/redus si reprezinta un mijloc de comunicare personalizat. Sunt perfecte pentru utilizarea ca instrument de imagine. Se poate scrie cu markere cu creta lichida Securit®. Scrie pe orice tabla Securit® cu usurinta, apoi o data ce mesajul este out-of-date pur si simplu stergeti  pentru a scrie din nou.

Ele sunt rezistente la toate conditiile meteorologice, protejate UV. Sunt rezistente la zgarieturi si suficient de grele pentru a lupta impotriva vantului.

Publicat pe

Delux Sandwich

Delux Sandwich

Sandwich 01

Tablele pentru trotuar, gama  Delux Sandwich, sunt instrumente de publicitate eficiente si elegante cu ajutorul carora poti posta mesaje zilnic.  Promotiile speciale, meniurile zilnice sunt doar cateva modalitati de publicitate pe piata restaurantelor si a prouselor alimentare.  De asemenea pot fi intalnite in baruri, pub-uri, cluburi de noapte, cafenele.

Aceste table de trotuar pot sta pe strada de la sine, sau pot face parte dintr-o promovare mai mare.  Sunt realizate din lemn dur, acoperite cu straturi de lac de calitate rezistent la intemperii si lac de protectie.

Tablele sunt simplu de sters, suprafata de scris neagra, care este rezistenta la UV, zgarieturi, pete si decolorare.  Balamalele industriale din dotare sunt din otel inoxidabil, iar lantul de centru sunt incluse.

Pentru un bun rezultat de comunicare durata si impresionant, utilizati pentru scrierea pe tablele Delux Sandwich markere cu creta lichida Securit®. Tablele sunt ezistentente la apa, decolorare si pete.

Culori disponibile pentru tablele Delux Sandwich: Dark brown, Teak, Mahogany, Beech(plain).

Delux Sandwich 03

Delux Sandwich 04

 

SBS-BL-120

Publicat pe

Delux Duplo Top

Delux Duplo Top

Delux Duplo Top 02

Tablele de scris pentru creta de exterior/trotuar, gama Delux Duplo Top, sunt realizate din lemn dur, acoperite cu straturi de lac de calitate rezistent la intemperii cu imbinari intarite.  Simplu de sters, suprafata de scris neagra, care este rezistenta la UV, zgarieturi, pete si decolorare. Balamalele industriale din otel inoxidabil si lantul de centru sunt incluse in pachet.

Pentru un bun rezultat de comunicare durata si calitativ, utilizati markere cu creta lichida Securit®. Tablele sunt rezistente la apa, decolorare si pete. Au o suprafata de scriere detasabila suplimentara, se poate atasa in siguranta cu o cuplare elastica.

Deluxe Duplo top 01

Publicat pe

Woody-Lemnos

Woody – Lemnos

woody-lemnos 01

Tablele de scris pentru creta de exterior/trotuar, gama Woody-Lemnos, sunt realizate din lemn de pin robust, acoperite cu straturi de lac de calitate rezistent la intemperii si lac de protectie. Sunt ideale pentru cafenele si restaurante. Pietonii vor fi mai interesati de a vizita localul dvs, daca aveti o asemenea tablita pe trotuar.

Va atrage atentia si de asemenea este un important instrument de marketing. Sunt simple de sters, suprafata de scris neagra, care este rezistenta la UV, zgarieturi, pete si decolorare. Balamalele industriale din otel inoxidabil si lantul de centru sunt incluse.Pentru un bun rezultat de comunicare durata si impresionant, utilizati markere cu creta lichida Securit®. Rezistente la apa, decolorare si pete.

 

woody-lemnos 03

Publicat pe

Easel – Sevalet

Easel – Sevalet

sevalet

Easel / Sevaletul, ofera imediat solutii sigure de sine statatoare pentru tablele de scris cu creta. Este o solutie elegantă,  pentru afisarea unei table sau unui avizier la nivelul ochilor . Sevaletele sunt concepute pentru table de scris de orice marime pentru a usura transmiterea mesajelor dvs catre potentiali clienti.

Sevaletul este disponibil separat sau complet cu tabla. Poat fi ajustat pentru  mai multe dimensiuni, portret sau landscape cu trei optiuni de inaltime reglabila. Confectiomat din lemn dur, acoperit cu straturi de lac de protectie de calitate rezistent la intemperii.

Are trei picioare si se pliaza complet, pentru economie de spatiu si o depozitare usoara, usor de manevrat. Sunt potrivite pentru atat pentru utilizarea in aer liber cat si pentru utilizarea in holuri sau receptii. Va rugam sa retineti ca tabla este potrivita pentru utilizarea markerelor cu creta lichida

Se pot afisa table: Securit® Universal | Rondo | Long | Gold | LED | perete placi de creta, cu o latime de pana la 50 cm pentru 165 cm sevalet si mai mică decat  50 cm pentru sevalet 65 cm.
(tabla se vinde separat)

Publicat pe

Multiboard – Table de trotuar multiple

Multiboards – Table de trotuar multiple

Table de trotuar multiple

Gama Multiboard – Table de trotuar multiple este perfecta pentru orice situatie.  Aveti posibilitati infinite de conexiunePur si simplu utilizati o tabla sau mai multe.  Ds. decideti dimensiunea si aspectul, posibilitatile sunt nelimitate! 

Puteti sa prindeti o tabla pe perete, sau sa o sprijiniti pur si simplu de perete.  Sunt ideale pentru cafenele si restaurante.  Pietonii vor fi mai interesati de a vizita localul dvs, daca aveti gama Multiboard – Table de trouar multiple. 

Va atrage atentia si de asemenea este un important instrument de marketing.  Cu gama Multiboard de placi se poate diviza o terasa; sau chiar efectua un stand de bord.  Puteti sa faceti un triunghi, un patrat sau un hexagon pe care sa le montati in jurul unui copac; lista poate continua si sunt optiuni fara sfarsit.  Sunt incluse balamale si colturi de protectie din cauciuc.  

O singură placa in picioare va necesita 1 x pachet de picioare din otel (cost suplimentar).  Doua sau mai multe placi care se sprijina reciproc sau se sprijina de perete vor necesita colturi de protectie din cauciuc (incluse cu placa).  Picioarele metalice sunt vandute separat. Scrierea se face cu creta lichida Securit® (nu sunt incluse). Fiecare tabla este finisata cu un cadru de lemn si vandute in mod individual. Suprafata de scris cu creta este rezistenta la zgarieturi. Se curata usor cu un material sintetic non-poros.

Dimensiune 1140 x 600 mm.

Table de trotuar multiple

Multiboard - Table de trotuar multiple_02 Multiboard - Table de trotuar multiple_03Multiboard - Table de trotuar multiple_09Multiboard - Table de trotuar multiple_13

Table de trotuar multiple

Table de trotuar multiple

 

  • SBM-FEET
Publicat pe

Accesorii table de trotuar

Lampa iluminat

Accesorii table de trotuar - Lampa iluminat
Lampa pentru iluminat tabla de trotuar sau eventual un sevalet , proiectata pentru uz outdoor se poate folosi cu succes si in interior, usor de utilizat , prindere cu sistem cleste elastic, se poate alimenta direct la 220V , sau cu acumulatori Securit. Disponibila si la set de 2 bucati. Dimensiuni : 31×7,5×11 cm Greutate 0,5 kg

 Baterie acumulatori

Alte accesorii  table de trotuar sunt si bateriile acumulatori :

Tehnologia de fabricatie : ioni de litiu
Durata de functionare : pana la 8 ore
Se foloseste si la toate produsele din categoria Prezentare meniu si la Tabla creta cu leduri LB-DB-
Dimensiuni : 16,5×7,5×1 cm     Greutate  0,4 kg

Accesorii table de trotuar - Baterie acumulatori

Accesorii table de trotuar - Baterie acumulatori ioni de litiu  Accesorii de trotuar - Baterie acumulatori Securit

Publicat pe

Suport pentru meniu – Support Menu

Menu Stand Securit

stand meniustand meniu

Menu Stand – Suport pentru meniu, este un instrument elegant de afisare, un produs profesional, de calitate.

Este ideal pentru orice eveniment sau ceremonie si poate fi folosit in interior sau in aer liber.

Este potrivit pentru hoteluri, restaurante, sali de conferinte sau oriunde doriti pentru a va promova afacerea.

Dimensiune:115cm  Cod: MCS-115-TE