Publicat pe

Elegant

Elegant

Table chalk elegant 01

Tablele de scris pentru creta (Table Chalk Boards) gama Elegant, sunt un mijloc eficient de comunicare directa si la obiect cu un cost redus. Securit® ofera o gama larga de table pentru creta. Se pot utiliza efectiv pe mese individuale, rafturi, bar sau la casa de marcat.

Perfecte pentru a promova oferte speciale, instructiuni si informatii. Au o baza-suport solida din lemn dur, acoperita cu straturi de lac rezistent la apa. Tabla pentru scris este detasabila, rezistenta la zgarieturi, decolorare si apa cu o suprafata fara pori. Pentru un bun rezultat si calitate, utilizati markere cu creta lichida Securit®. Rezistenti la apa, decolorare si pete.

Table chalk elegant 02 Table chalk elegant 03Table chalk elegant 04

Table chalk eleg 05

Table chalk eleg 09 Table chalk eleg 08

Table chalk boards

Elegant inserts

Table chalk eleg 06

Table de scris suplimentare. Perfecte pentru a schimba instantaneu mesaj ele pre-scrise, de exemplu: cina cu deserturi.

Publicat pe

Table Silhouette – Table creta pentru masa forme personalizate

Table creta pentru masa forme personalizate

Tab silhouette 00

Securit® introduce o gama distractiva si usor de utilizat cu un cost scazut. Cu un set de douazeci de forme, exista o forma sau model Silhouette pentru toata lumea si pentru orice mediu. Fiecare tablita de masa din gama Table Silhouette include un marker alb cu creta lichida.

Caracteristici: lavabil | conturat | flexibil | indestructibil | dubla fata | rezistenta la apa. Fiecare tablita din gama Silhouette include un marker alb cu creta lichida (1-2 mm).
Scop: Fun | Interactiv | decorativ | practic | educational |simplu | ieftin | economic
Idei de utilizare: promotii | meniuri | memo | lista-cumparaturi | to-do-list | comunicare de familie | comunicare-angajat | retete | joaca-copii

Publicat pe

Junior

Junior

Table chalk junior 01

Tablele de scris, pentru creta (Table Chalk Boards) sunt un mijloc eficient de comunicare directa si la obiect cu un cost redus. Perfect pentru a le folosi ca un instrument de vanzari pentru orice afacere, textul sau imaginea se scriu direct pe tabla cu markere cu creta lichida Securit®.

Securit® ofera o gama larga de table pentru creta. Se pot utiliza efectiv pe mese individuale, rafturi, bar sau la casa de marcat. Perfecte pentru a promova oferte speciale, instructiuni si informatii.

Tablele de scris, pentru creta (Table Chalk Boards), gama Junior au o suprafata detasabila de scris A4 inclusa. Poate fi utilizata ca: tabla de scris, prezentare meniu, rama foto sau suport de hartie.

Table chalk junior 02

Publicat pe

Suport sticle cu display

 Bottle display

BBottle display 01

Bottle Display este un sistem de promovare elegant a ofertelor dvs, pentru sticle de bauturi.  Are atasate 3 tablite si un suport cu un design adecvat, un stil rustic dar totusi clasic. Este o modalitate foarte buna de a promova degustari de vinuri si totodata o solutie ideala pentru a promova informatii despre preturi, numele si originea bauturilor. Suportul este din otel, iar suprafata de scris este din lemn.

Poate fi folosit pentru a comunica promotii sau tip de  bautura / pret / origine. Scrierea se realizeaza cu markere cu creta lichida Securit.

BBottle display 02  bottle display 5

 

Publicat pe

Tabla de masa Top

Tabla de masa Top

Table chalk top 01

Tablele de scris pentru creta (Table Chalk Boards) gama Top, sunt un mijloc eficient de comunicare directa si la obiect cu un cost redus. Securit® ofera o gama larga de table pentru creta. Se pot utiliza efectiv pe mese individuale, rafturi, bar sau la casa de marcat. Perfecte pentru a promova oferte speciale, instructiuni si informatii. Au o baza-suport solida din lemn dur, acoperita cu straturi de lac rezistent la apa. Tabla pentru scris este detasabila, rezistenta la zgarieturi, decolorare si apa cu o suprafata fara pori. Pentru un bun rezultat si calitate, utilizati markere cu creta lichida Securit®. Rezistenti la apa, decolorare si pete.

Dimensiuni 7 x 26 x 40 cm ~ 6 x 20 x 28

Publicat pe

Table creta cu maner – handle & carry

Handle

Handle 01 Handle 02

Tablele de scris pentru creta (Table Chalk Boards) gama Handle, sunt un mijloc eficient de comunicare directa si la obiect cu un cost redus. Perfecte pentru a promova oferte speciale, instructiuni si informatii.  Sunt fata-verso. Au o baza-suport solida din lemn dur, acoperita cu straturi de lac rezistent la apa si un maner decupat convenabil pentru transportul la masa clientilor, in scopul de a oferi promotii speciale. Tabla pentru scris este detasabila, rezistenta la zgrieturi, decolorare si apa cu o suprafata fara pori. Pentru un bun rezultat si calitate, utilizati markere cu creta lichida Securit®. Se scrie fata-verso. Rezistenti la apa, decolorare si pete.

Handle 02Table chalk handle 01

Carry

Publicat pe

Tablita creta rotativa (Twister)

Twister

Twister – Tablita creta rotativa 01

Cu Twister – tablita creta rotativa puteti sa schimbati mesajul dvs. prin simpla rotire dupa dorinta. Ofera combinatia ideala pentru a prezenta oferte speciale zilnice care trebuie sa fie schimbate regulat. Poate fi utilizat pe masa, pe bar, pe rafturi sau chiar la box-office.

Se utilizeaza pe ambele parti, si este de culoare mahon. Se scrie cu marker cu creta lichida Securit®. Tabla se poate sterge cu o carpa umeda daca doriti sa stergeti un mesaj si sa utilizati din nou tabla.

Twister – Tablita creta rotativa 02