Publicat pe

Cutii de meniuri diverse

Cutii diverse la comanda

Cutii_de_meniuri_diverse_01

Cutiile de meniuri diverse sunt destinate pentru pastrarea meniurilor frumos prezentate.  Sunt ideale pentru prezentarea la intrarea in restaurant , in club, pe bar, cofetarii, cafenele, ceainarii sau patiserii.

Cutia pastraza meniurile protejate si curate, oferind o mare usurinta in manevrarea lor atunci când le oferim clientilor sau le depozitam.  Cutiile sunt usoare si au un design modern care poate fi adaptat usor cerintelor pietei.

Gama de cutii pentru meniuri diverse este disponibila in 2-3 nuante sau se pot comanda la culoarea si nuanta apropiata de meniul folosit de dvs. pentru a va pastra nuantele favorite sau culoarea care defineste marca afacerii dvs. Cutiile de meniuri diverse sunt usoare, rezistente, practice, o forma eleganta pentru pastrarea meniurilor dvs.

O cutie de pastrat meniuri, include 20 de meniuri A4. Este inclus un insert pentru 4 pagini in fiecare meniu. Cutii_de_meniuri_diverse_02 Cutii_de_meniuri_diverse_03

Publicat pe

Cutii de meniuri Trendy

Cutii de meniuri gama Trendy

Cutii de meniuri TTrendy 06

Cutiile de meniuri sunt destinate pentru pastrarea meniurilor frumos prezentate. Ideale pentru prezentarea la intrarea in restaurant sau pe bar. Cutia pastreaza meniurile protejate si curate, oferind usurinta atunci când le oferim sau le depozitam. Cutiile au acelasi design, culoare ca si gama de meniuri pe care le pastreaza.

Cutii de meniuri Trendy 02O cutie de pastrat meniuri, include 20 de meniuri A4. Cutia se vinde numai cu 20 de meniuri.  Este inclus un insert pentru 4 pagini in fiecare meniu.

Cutii de meniuri Trendy – reprezinta instrumentul de prezentare perfecta. cu aspect de piele naturala sunt realizate din materiale PU robuste, flexibile, rezistente la zgarieturi. Se curata usor cu apa si sapun. Sunt cusute pe margini pentru o rezistenta indelungata. Sistemul de prindere elastica interior permite ca inserturile sa fie usor adaugate sau eliminate. Cuvantul «Menu» cu font modern si bold, imprimat ca timbru sec. Cu design din 2 nuante, dublu cusute, material cu textura rugoasa.

 

Cutii de meniuri TTrendy 04Cutii de meniuri TTrendy 05

Publicat pe

Cutii de meniuri Classic

Cutii clasice

Cutii de meniuri Classic 01

Cutiile de meniuri sunt destinate pentru pastrarea meniurilor frumos prezentate. Sunt ideale pentru prezentarea la intrarea in restaurant sau pe bar. Cutia pastreaza meniurile protejate si curate, oferind usurinta atunci cand le oferim sau le depozitam. Cutiile au acelasi design, culoare ca si gama de meniuri pe care le pastreaza.

Cutii de meniuri Classic – ofera o solutie de stocare a meniurilor perfecta si profesionala. Au aspect de piele naturala si sunt realizate din materiale PU robuste flexibile, rezistente la zgarieturi. Sunt usor de curatat. Sunt cusute pe margini pentru o rezistenta indelungata. Sistemul de prindere elastica interior permite ca inserturile sa fie usor adaugate sau eliminate. Are colturi de metal care ofera protectie si stil. Imprimarea pe cutie cu auriu in stil «italic» a cuvintului «Menu» sau «logo-ul» pentru vin imbunatateste si mai mult aspectul meniurilor.

O cutie de pastrat meniuri, include 20 de meniuri A4. Cutia se vinde numai cu 20 de meniuri. Este inclus un insert pentru 4 pagini in fiecare meniu.Cutii de meniuri Classic 02

Publicat pe

Cutii de meniuri Design

Cutii de meniuri Design 01

Cutiile de meniuri sunt destinate pentru pastrarea meniurilor frumos prezentate. Ideale pentru prezentarea la intrarea in restaurant sau pe bar. Cutia pastreaza meniurile protejate si curate, oferind usurinta atunci când le oferim sau le depozitam. Cutiile au acelasi design, culoare ca si gama de meniuri pe care le pastreaza.

O cutie de pastrat meniuri, include 20 de meniuri A4. Cutia se vinde numai cu 20 de meniuri.  Este inclus un insert pentru 4 pagini in fiecare meniu.Cutii de meniuri Design – reprezinta instrumentul de prezentare perfecta. Cu aspect de piele naturala sunt realizate din materiale PU robuste, flexibile, rezistente la zgarieturi. Se curata usor cu apa si sapun. Sunt cusute pe margini pentru o rezistenta indelungata. Sistemul de prindere elastica interior permite ca inserturile sa fie usor adaugate sau eliminate. Cuvantul «Menu» cu font modern si bold, imprimat ca timbru sec.Cutii de meniuri Design 02

Publicat pe

Cutii de meniuri Wood

Cutii de meniuri Wood

cutie meniu wood

meniu wood 02Cutiile de meniuri sunt destinate pentru pastrarea meniurilor frumos prezentate. Ideale pentru prezentarea la intrarea in restaurant sau pe bar. Cutia pastreaza meniurile protejate si curate, oferind usurinta atunci când le oferim sau le depozitam. Cutiile au acelasi design, culoare ca si gama de meniuri pe care le pastreaza.

O cutie de pastrat meniuri, include 20 de meniuri A4. Cutii de meniuri Wood – reprezinta instrumentul de prezentare perfecta. Meniurile Wood au coperti-rama din lemn tare masiv, inclusiv posibilitatea introducerii a doua insertii fata-verso, sistem de prindere cu elegante suruburi aurite. Scoateti fara efort suruburile pentru a adauga sau elimina inserturi.

Inserturile sunt din material anti-reflexiv si rezistent la zgarieturi, flexibil, usor de curatat, de asemenea, cusute si protejate cu colturi metalice.