Publicat pe

L-Board – Etichete cu talpa in L

L-board (  Etichete cu talpa )

Etichetele cu talpa sunt confectionate dintr-un material mai gros 3-5mm , de foarte buna calitate (nu forex ,comatex sau alt pvc expandat ). Au aspect elegant si o finisare perfecta. Sunt de 3 tipuri :  A5 (suprafata utila 15x21cm) , A6 ( 15×10,5 cm) , A7 ( 10,5×7 cm) portrait si A8 ( 7,5×5 cm)  landscape. Pe etichete se scrie cu marker cu creta lichida alb sau alta culoare recomandat, cu varf cu grosime de 1-2 mm . Pe langa folosirea lor ca etichete de raft sau vitrina pur si simplu , sunt recomandate si pentru afisarea diverselor informatii. Aceste texte si mesaje sunt: rezervare masa , semnalizare oferte speciale , mic dejun , bufet . Se vand la set de 3 bucati (A5,A6) si set de 5 bucati (A7,A8).

Disponibil pe mai multe dimenisuni (A8, A7, A6, A5)

Etichete cu talpa in L in mai multe dimensiuniEtichete cu talpa in L in mai multe dimensiuni

 

Publicat pe

Tags- Etichete

Etichete preturi / Tags – diferite dimensiuni

tags-etichete

Etichete preturi /  Tags –dreptunghiulare se vad la set de 5, 10 sau 20 de bucati, in functie de marime. Se poate scrie cu creta pe ambele fete cu un marker cu creta lichida care este inclus in set. Sunt rezistente la intemperii. Se pot sterge cu un burete udat cu apa.

Disponibil pe mai multe dimensiuni ( A8, A7, A6, A5, A4)

Tags accesorii 00

Puteti folosi aceste tags-etichete – Preturi pentru numeroase scopuri: numarul de masa, rezervari nume, ecusoane, preturi si oferte speciale. Exista seturi de 20 buc, de 10 buc si de 5 buc. Un set de etichete are inclus un marker alb cu creta lichida, 4 tepuse de infipt in produs si doi suporti gen talpa.

tags-etichete

Tag Holder – Suport Etichete TAG-HLD-BL / TAG-HLD-TR

Tags accesorii 04

Utilizati noile suporturi pentru eticheta tip bat si/sau talpa, acrilic negru care se poate infige in produs (fructe, flori, briose sau orice alt produs). Este negru, are un cap rotativ sau suport transparent din acrilic. Pot fi utilizate intr-o brutarie, patiserie, florarie sau la sau la piata. De asemenea se pot folosi la restaurantele din hoteluri pentru a informa oaspetii cu privire la mic dejun, pranz sau cina; sau se pot pot utiliza (si reutiliza) cu usurinta ca numere de masa sau etichete de nume.

tags-etichete

 

Publicat pe

Bottle tag – Eticheta pentru sticla

Eticheta flexibila pentru sticla

Eticheta flexibila pentru sticla pe care se scrie cu creta

 Eticheta flexibila pentru sticla este o solutie practica si totodata eleganta pentru afisat pretul sau alte informatii pentru sticle cu vin sau alte bauturi. Pe ea se scrie cu marker cu creta lichida si se fixeaza foarte usor pe gatul sticlei. Este disponibila la  set de 10 buc si contine un marker cu creta lichida. Dimensiuni 16 x 6,5 x 1,1 cm

Eticheta flexibila pentru sticla, care se agata de gatul sticleiEticheta flexibila pentru sticla care se vinde la set impreuna cu un marker cu creta lichida.

 

Publicat pe

Tags accesorii pentru masa- Etichete – Suport

Tag Clamp – Eticheta clema

tag-clamp

suport_etichete_cub+tagsuport_etichete_cub+tag

Tag Clip- Eticheta Clip & Tag Wood – Suport Eticheta Lemn

Tag Wood – Suport Eticheta Lemn

Tag Clip- Eticheta Clip

Rezervari

Tags accesorii pentru masa  cu numere de rezervare, sau diferite texte. Sunt albe, imprimate cu negru sau invers si cu numere de rezervare de la 1 la 60. Sunt lavabile si usor de intretinut.

Tags accesorii 03

Tags accesorii pentru masa

Numerotare

Tags accesorii 02

Tags accesorii 09Tags accesorii 10

 

Coffe art – Forme pentru cafea

caffe-art-forme-cafea

 

Publicat pe

Tags Sticks – Etichete speciale

etichete speciale

Tags Sticks

Sunt etichete stickuri (Tags Sticks) cu forme diferite si precise, pentru a comunica usor oriunde. Sunt prevazute cu un vârf integrat pentru afisarea in orice suprafata moale. Au o suprafata tare dar flexibilă in acelasi timp. Sunt foarte usor de folosit. Se poate scrie cu creta pe ambele fete cu un marker cu creta lichida care este inclus in set. Sunt rezistente la intemperii. Se pot sterge cu un burete udat cu apa.

etichete speciale

etichete speciale etichete speciale

 

Publicat pe

Eticheta simpla alba

Eticheta simpla alba A6,A7 si A8
Eticheta simpla alba A7Eticheta simpla alba de mai multe dimensiuni, pe care se poate scrie cu un marker cu creta                                                                               Pe Eticheta simpla alba se poate scrie pe ambele fete cu un marker cu creta lichida  Sunt rezistente la intemperii si se pot sterge cu un burete udat cu apa. Etichetele au numeroase scopuri: numarul mesei, rezervari nume, ecusoane, preturi si oferte speciale. Au mai multe dimensiuni (format A6,A7 si A8) si se vand la set de 20 bucati.

Publicat pe

Self adhesive chalkboards tags – Etichete adezive pentru scris cu creta

Etichete adezive

chalkboards-adhesive-tabla-de-scris-adeziva-13

Pe etichete adezive negre se scrie cu un marker cu creta lichida. Sunt disponibile in forma ovala sau dreptunghiulara cu colturi rotunjite.  Sunt 8 bucati la set si se pot lipi pe orice suprafata plana. Recomandate pentru cofetarii , patiserii , magazine produse BIO si Home Made. Dimensiuni : 8,5×5 cm