Publicat pe

Coperta Meniu Restaurant Piele

Coperta Meniu Restaurant Piele

coperta meniu restaurant piele

Coperti Meniu din piele ECOlogica flexibile și ușor de curățat inobilate cu o placuta metalica pe care este gravat stilizat cuvantul MENU . Fiecare coperta vine insotita de o astfel de placuta in plus pe care se poate grava logo-ul restaurantului dvs.

Dimensiune 33 x 24cm

 

Coperta meniu restaurant piele Raw

Coperti de meniuri din gama piele
Raw White

Coperti de meniuri din gama piele

Coperti de meniuri din gama piele
Raw Brown

Coperti de meniuri din gama piele


Meniu din Gama Piele Ego Noir
Raw Black

Meniu din Gama Piele Raw Black Noir

Coperta meniu restaurant piele Ego

Coperti de meniuri din gama piele
Ego black

Coperti de meniuri din gama piele


 

Coperta meniu restaurant piele Royal

Coperti de meniuri din gama piele
Royal red

Coperti de meniuri din gama piele

 

Royal black

Dimensiune

33 x 24cm

Publicat pe

Coperti meniuri din lemn

Coperti meniuri din lemn

Gama de coperti meniuri din lemn vine in itampinarea cererii clientilor din ultima vreme Este o gama moderna , materialul este 100% lemn din diverse esente obisnuite sau exotice. Impresia care o confera clientilor aceste meniuri va fi una pozitiva , sugerand si promitand o atmosfera  calda si placuta. Se potrivesc in localuri si locatii in care designul int este axat pe „LEMN’ existand in aceasta gama o mare varietate de modele forme , din lemn de diverse nuante , texturi , culori.

Interiorul meniului poate fi printat pe hartie sau carton care se prinde ori direct in suruburi ori pot fi folosite ca inserturi in folii din Clear-Cristal .

Copertile din aceasta gama au de obicei inscriptionarea sau gravarea LOGO-ului resataurantului sau locatiei inclusa in pret.

Meniu Clipboard

meniu_lemn_clipboard-1meniu_lemn_clipboard-2

Meniu Frame

coperti_meniu_lemn_frame

Meniu Bottle

meniu_lemn_bottlemeniu_lemn_bottle_deschis

 

Meniu VENEER LINE

coperti_meniu_lemn_veneer_deschiscoperti_meniu_lemn_veneer

 Meniu Gate

meniu_lemn_gatemeniu_lemn_gate_deschis

Meniu SYMMETRY

meniu_lemn_symmetrymeniu_lemn_symmetry_open

Meniu „WAVE”

meniu_lemn_wavemeniu_lemn_wave_deschis

Publicat pe

Coperti de meniuri Trendy

Coperti de meniuri Trendy

Coperti de meniu Trendy 18

 

menu-holders-trendy1Gama de coperti de meniuri Trendy este o gama moderna, ideala pentru un restaurant, pentru un pub sau o cafenea. Intampinati-va oaspetii cu aceste coperti de meniuri moderne si fiti sigur ca prima impresie va fi una pozitiva. Au aspect de piele naturala fiind moi la atingere. Copertile au design din 2 nuante, dublu cusute, material cu textura rugoasa. Sunt disponibile in 5 culori populare in doua dimensiuni standard. Copertile de meniu sunt realizate din materiale PU robuste flexibile, rezistente la zgarieturi, usor de curatat (se pot spala cu apa si sapun). Sunt impletite cu doua fete, cu litere in relief. Sunt cusute pe margini pentru o rezistenta indelungata. In interior au un sistem de prindere elastica care permite ca inserturile să fie usor adaugate sau eliminate (inserturi). In fiecare coperta de meniu este inclus un insert pentru 4 pagini. Pe coperta din fata a meniului, pentru un aspect original si unic este imprimat cuvantul “Menu”. Este in relief (apasat), scris cu font modern, bold, imprimat ca timbru sec. Pentru a completa aceasta gama, sunt disponibile cutii de meniuri in care se pot pune cate 20de meniuri. Exista si un meniu de vin precum si o nota de plata

 

Coperti de meniu Trendy 16 Coperti de meniu Trendyy 20Coperti de meniu Trendyy 21

Coperti de meniu Trendy 08 Coperti de meniu Trendy 09

Coperti de meniu Trendy 02  Coperti de meniu Trendy 04

Coperti de meniu Trendy 10 Coperti de meniu Trendy 11

Coperti de meniu Trendy 12 Coperti de meniu Trendy 13

Nota de plata

Coperti de meniu Trendy 03

Inserturi meniu

Inserturi de meniuri Trendy

Publicat pe

Coperti de meniuri Rio

Coperti de meniuri Rio

Coperti de meniuri Rio 02

Coperti de meniuri Rio 00

Gama de coperti de meniuri Rio este indrazneata, luminoasa si prietenoasa.  Este ideala pentru cafenele, hoteluri, restaurante sau orice unitati de servicii alimentare, baruri, cluburi cu decor modern.  Aceste meniuri sunt  potrivite pentru utilizarea in interior cat si exterior.  Va permite să afisati feluri principale, deserturi, bauturi într-un mod placut si modern pentru clientii dumneavoastra.

Este de calitate superioară, cu un design increzator si simplu.  Adauga o nota de culoare la masa. Sunt realizate din material plastic (polipropilena), texturat, gros cu caneluri PP eco. Aceasta gama de coperti de meniuri are cuvântul „Menu” gravat pe o placă de oțel inoxidabil pe capac, sau un logo reprezentand un cutit, o furculita, o lingura (logo).

Coperti de meniuri Rio 06De asemenea, exista si pe cardul de vin placuta de otel inoxidabil unde este gravata o sticla. Copertile de meniuri Rio sunt rezistente la zgarieturi si rezistente la pete.  Sunt flexibile si usor de curatat.

In interior este inclus un puternic cordon elastic.  Acest cordon permite schimbarea usoara de pana la 10 fete, inserturi duble din material plasticFiecare coperta de meniu Rio include un insert dublu fata-verso care afiseaza si protejeaza 4 pagini A4.  Sunt disponibile inserturi suplimentare Security®.

Coperti meniuri Rio 03 Coperti meniuri Rio 04

 

Coperti de meniuri Rio 07

Coperti de meniuri Rio 08

Coperti de meniuri Rio 09

Coperti de meniuri Rio 10

Coperti de meniuri Rio 11

Coperti de meniuri Rio 12

Coperti de meniuri Rio 13

Inserturi

Inserturi de meniuri Rio

Publicat pe

Coperti de meniuri Classic

Meniul Clasic

Coperti de meniuri Classic 02

Coperti de meniuri Classic 01Acesta este un prim punct de contact pentru vizitatori, oferind o reflectare instantanee a ofertei de produse alimentare si bauturi disponibile. Meniul trebuie să fie de o calitate superioara, prezentand cu mandrie felurile de mancare si bautura oferite.

Securit® ofera o gama larga de meniuri, de la un stil simplu pentru o cafenea pana la un stil elevat pentru un restaurant premiat sau de top.

Buzunarele pentru pagini sau insertii sunt incluse ca standard la toate modelele; suplimentar sunt disponibile buzunare sau insertii pentru a schimba sau a adauga pagini.

Gama de coperti de meniu Classic are aspect de piele naturala. Copertile sunt realizate din materiale PU robuste flexibile, rezistente la zgarieturi, usor de curatat, cusute pe margini pentru o rezistenta indelungata. Sistemul de prindere elastica interior permite ca inserturile să fie usor adaugate sau eliminate. Este inclus un insert pentru 4 pagini. Colturile de metal ofera protectie si stil. Imprimarea pe coperta cu auriu in stil “italic” a cuvantului “Menu” sau “logo-ul” pentru vin imbunatateste si mai mult aspectul meniurilor.

Coperti de meniuri Classic 03Coperti de meniuri Classic 04

Coperti de meniuri Classic 05 Coperti de meniuri Classic 06 Coperti de meniuri Classic 07

Coperti de meniuri Classic 09Coperti de meniuri Classic 10Coperti de meniuri Classic 11

Coperti de meniuri Classic 14

Coperti de meniuri Classic 15

Coperti de meniuri Classic 16

Bill Presenter (nota de plata)

Coperti de meniuri Classic 12Coperti de meniuri Classic 13

 

Prindere in interior

Coperti de meniuri Classic 18Coperti de meniuri Classic 19

Inserturi plastic

Coperti de meniuri Classic 20

Publicat pe

Coperti de meniuri Design

Suport meniu Design

coperti-de-meniuri-design-01

Gama de coperti de meniuri Design  are aspect de piele naturala sau catifea. Copertile sunt realizate din materiale PU robuste flexibile, rezistente la zgarieturi, usor de curatat, cusute pe margini pentru o rezistenta indelungata. Sistemul de prindere elastica din interior permite ca inserturile sa fie usor adaugate sau eliminate. Este inclus un insert pentru 4 pagini.

Din gama Design fac parte modelele Velvet, White, Croc, Dune, Vogue si Summer. Modelele Dune, Vogue si Summer au copertile dintr-un material plastic panzat.

Design – Velvet

coperti-de-meniuri-design-velvet-02coperti-de-meniuri-design-velvet-01
Meniuri foarte elegante din poliuretan cu aspect de piele; marginile sunt cusute pentru durabilitate suplimentara; logo-ul timbru sec, interiorul din catifea. Aceste meniuri sunt  potrivite pentru toate unitatile de alimentatie publica, cum ar fi restaurant, bar, hoteluri, restaurante etc, atat pentru utilizarea in interior cat si exterior.
Va permite să afisati feluri principale, deserturi, bauturi într-un mod modern pentru clientii dumneavoastraSunt rezistente la pete, UV, zgârieturi si se pot curata foarte usor. Pe interior sunt echipate cu un elastic pentru insertii de plastic. Se pot atasa pana la maxim 10 insertii = 40 de pagini.

Design – White

coperti-de-meniuri-design-white-01 coperti-de-meniuri-design-white-02

Design-ul meniurilor White este potrivit pentru toate unitatile de alimentatie publica, cum ar fi restaurant, bar, hoteluri, restaurante etc, atat pentru utilizarea in interior cat si exterior. Sunt confectionate din poliuretan cu aspect de piele; marginile sunt cusute pentru durabilitate suplimentara; iar logo-ul de pe coperta este in mai multe limbi.

Va permite să afisati feluri principale, deserturi, bauturi într-un mod modern pentru clientii dumneavoastraSunt rezistente la pete, UV, zgârieturi si se pot curata foarte usor Pe interior sunt echipate cu un elastic pentru insertii de plastic. Se pot atasa pana la maxim 10 insertii = 40 de pagini.

coperti-de-meniuri-design-white-03

Design – Croc

coperti-de-meniuri-design-croc-01

Meniuri foarte originale cu aspect de „piele de crocodil‘. Sunt potrivite pentru toate unitatile de alimentatie publica, cum ar fi restaurant, bar, hoteluri, restaurante etc, atat pentru utilizarea in interior cat si exterior. Va permite să afisati feluri principale, deserturi, bauturi într-un mod modern pentru clientii dumneavoastra.

Sunt confectionate din poliuretan cu aspect de piele; marginile sunt cusute pentru durabilitate suplimentara. Sunt rezistente la pete, UV, zgârieturi si se pot curata foarte usor Pe interior sunt echipate cu un elastic pentru insertii de plastic.

Se pot atasa pana la maxim 10 insertii = 40 de pagini.

coperti-de-meniuri-design-croc-02coperti-de-meniuri-design-croc-03

Design – Wood

coperti-de-meniuri-design-wood-01

Modelul este foarte popular atat pentru interior cat si exterior. Aceste meniuri sunt din plastic robust si rezistent la apa si sunt usor de curatat. Sunt potrivite pentru toate unitatile de alimentatie publica, cum ar fi restaurant, bar, hoteluri, restaurante etc.

Va permite să afisati feluri principale, deserturi, bauturi într-un mod modern pentru clientii dumneavoastra. Marginile sunt cusute pentru durabilitate suplimentara. Sunt rezistente la pete, UV, zgârieturi si se pot curata foarte usor Pe interior sunt echipate cu un elastic pentru insertii de plastic. Se pot atasa pana la maxim 10 insertii = 20 de pagini.

coperti-de-meniuri-design-wood-022

Design Valvet

coperti-de-meniuri-design-velvet-03

Design – Cork

Aceste meniuri sunt  potrivite pentru toate unitatile de alimentatie publica, cum ar fi restaurant, bar, hoteluri, restaurante etc, atat pentru utilizarea in interior cat si exterior. Cu aceste frumoase meniuri puteti afisa feluri de mancare si bauturi intr-un mod special si modern pentru clientii dumneavoastra. Sunt realizate din pluta. Sunt rezistente la pete, UV, zgârieturi si se pot curata foarte usor. Pe interior este echipat cu un elastic pentru insertii de plastic. Se pot atasa pana la maxim 10 insertii = 40 de pagini.

Paisley

coperti-de-meniuri-design-paisley-02

Meniuri elegante din poliuretan cu aspect de piele; marginile sunt cusute pentru durabilitate suplimentara; logo-ul timbru sec. Sunt  potrivite pentru toate unitatile de alimentatie publica, cum ar fi restaurant, bar, hoteluri, restaurante etc, atat pentru utilizarea in interior cat si exterior.Va permite să afisati feluri principale, deserturi, bauturi într-un mod modern pentru clientii dumneavoastraSunt rezistente la pete, UV, zgârieturi si se pot curata foarte usor. Pe interior sunt echipate cu un elastic pentru insertii de plastic. Se pot atasa pana la maxim 10 insertii = 40 de pagini

 Dune, Reptile, Summer si Vogue

coperti-de-meniuri-design-summer-01

Meniuri vesele, indraznete, pline de culori, pentru vara. Pe partea din fata au inscriptionat logo-ul „Menu“. Sunt fabricate din nailon sau poliuretan (Reptile), iar marginile sunt cusute pentru durabilitate suplimentara. Sunt  potrivite pentru toate unitatile de alimentatie publica, cum ar fi restaurant, bar, hoteluri, restaurante etc, atat pentru utilizarea in interior cat si exterior.

Va permite să afisati feluri principale, deserturi, bauturi într-un mod modern pentru clientii dumneavoastraSunt rezistente la pete, UV, zgârieturi si se pot curata foarte usor. Pe interior sunt echipate cu un elastic pentru insertii de plastic. Se pot atasa pana la maxim 10 insertii = 40 de pagini.

coperti-de-meniuri-design-dune

coperti-de-meniuri-design-reptile

coperti-de-meniuri-design-summer

coperti-de-meniuri-design-vogue

Publicat pe

Coperti de meniu Wood

Coperti de meniu din lemn

coperti-de-meniuri-wood-01

Coperti de meniu Wood – gama contemporana si foarte populara de coperti meniuri, daca v-ati plictisit cumva de meniurile simple si vechi. Sunt un instrument de prezentare perfecta, atat pentru interior cat si pentru exterior, sunt ideale pentru unitatile cu o ambianta mai relaxata.  Se pot afisa in partea din fata a unui restaurant cat si pe un bar.

Au un aspect elegant si dureaza in timp. Sunt din plastic robust, cu coperti-rama din lemn tare masiv (ca o coloana vertebrala). Are protectii din metal aurit la colturi si o fereastra mata anti-reflexie. Prezinta elegante suruburi aurite pentru adaugarea sau eliminearea de insertii.

Pur si simplu insurubati suportul si glisati ca propriul meniu. Insertiile sunt din propilena de calitate, cu margini cusute, din material anti-reflexiv si rezistent la zgarieturi, puternic, flexibil. De asemenea, aceste meniuri pot fi extinse cu mai multe pagini. Se pot adauga 10 insertii = max 20 de pagini.  Sunt rezistente la apa si sunt usor de curatat *(sunt lavabile, se pot spala usor cu apa si sapun). Cutia meniului ofera o solutie perfecta si profesionala de stocare (poate sa stocheze 20 de coperti de meniuri). Cutia se vinde numai cu 20 de meniuri. Le gasiti in doua dimensiuni: A4 si A5.

Coperti de meniu wood 01coperti-de-meniuri-wood-02 coperti-de-meniuri-wood-04

coperti-de-meniuri-wood-05 coperti-de-meniuri-wood-06

 

 coperti-de-meniuri-wood-07

coperti-de-meniuri-wood-08

coperti-de-meniuri-wood-09

coperti-de-meniuri-wood-10

coperti-de-meniuri-wood-11

coperti-de-meniuri-wood-12

Publicat pe

Coperti de meniu Basic

meniu basic 02meniu basic 01

meniu basic 04

meniu basic 03

Publicat pe

Led Menus

Led Menus 01

LED Menus creeaza efecte uimitoare de prezentare meniu cu efectul de lumima alba din spate dat de tehnologia LED, intr-un suport de lux stil piele. Zi sau noapte, noul LED Menus va oferi originalitate si impresii de neuitat în unitatile gastro pe tot globul. Uimiti-va clienti dvs. ziua sau noaptea, cu unicul meniu cu LED-uri Securit®. • se aprinde atunci cand este deschis, 2 x A4 pagini • LED-uri albe, stralucitoare • alimentare cu baterie reincarcabila • 8 ore de folosinta | durata medie de 2 saptamani • cablu si incarcator USB inclus • aspect de piele\r\n• soc | zgarieturi | rezistent la pete • 3 ore timp de incarcare • 1 an garantie

Led 11Led 11 Led 10

 Led Menus 03Led Menus 05

Led 06 Led 07

culori meniu led

Cooper Single A4 (27 x 35) Long (20 x 35)
Black Single A4 (27 x 35) Long (20 x 35)
Silver Single A4 (27 x 35) Long (20 x 35)

Prevede multicharger pentru a incarca 10 meniuri in acelasi timp.

Incarcator

Inserturi transparente

Insert transparents 02
Folii transparente imprimabile pentru imprimanta InkJet sau Laserjet. Chitul include un ghid de taiere si imprimare.