Publicat pe

Classic Systems Barrier – Stalpi de delimitare si directionare evenimente

Stalpi de delimitare si directionare – Classic Systems Barrier / Stalpi delimitare pentru cordon / Bariere pietonale

Stalpi de delimitare

Barierele de limitare acces din gama stalpi de delimitare (Classic Systems Barrier) sunt perfecte pentru controlul multimii, atunci cand aveti nevoie pentru a directiona clientii intr-un mod elegant.

Stalpi de delimitareStalpi de delimitare

Este adesea folosit pentru zonele VIP, muzee, pentru a tine departe multimea de obiecte pretioase sau modeleAcest sistem foloseste o franghie din material care poate atarna ocazional de doua posturi

Includ 4 elemente din franghie sau banda conexiune care delimiteaza o singura cale de acces.  Barierele de limitare acces sunt din otel inoxidabil de inalta calitate, pentru uz outdoor.

In partea de sus a stalpilor se pot adauga accesorii, iar baza lor este prevazuta cu material «anti-scratch» pentru protectia suprafetelor Prevede corzi groase rezistente la intemperii cu terminatii/prinderi din crom sau otel inoxidabil aurit, lustruit.  Poate avea design franghie sau design moale neted.Aspect crom lustruit, sau aur, partea de sus plata sau cu o sfera/minge decorativa.Stalpi de delimitareStalpi de delimitare

Publicat pe

Retractable Barriers – Bariere acces retractabile

Stalpi opritori cu banda retractabila Stalpi de ghidare si directionare / Stalpi delimitare evenimente /

Retractable Barriers - Bariere acces retractabile 01

Retractable Barriers – Bariere acces retractabile sunt perfecte pentru controlul multimii. Sunt folosite atat in ​​interior cat si in aer liber.

Pot fi utilizate in holurile hotelurilor, in cluburi de noapte, galerii de arta, institutii bancare, spital, posta, expozitii. De asemenea, se pot folosi in parcuri si chiar pe strazile orasului. Sunt din otel inoxidabil lustruit, de inalta calitate, cu o curea retractabila. In partea de sus a stalpilor  se pot adauga accesorii, iar baza lor este prevazuta cu material «anti-scratch» pentru protectia suprafetelor.

Sunt rezistente la decolorare, rugina, zgarieturi si urme de lovituri. Sistemul are o greutate, care duce la o stabilitate maxima care permite inclinarea pana la un unghi de 70° cu revenire automata «pop-up». Are sistem retractibil cu arc, inclusiv 210 cm banda nylon colorata. Prevede un sistem de blocare a centurii pentru a preveni eliberarea accidentala. Pot fi asamblate foarte usor, in cateva secunde si se pot transporta la fel de usor, oriunde doriti.\r\nRetractable Barriers – Bariere acces retractabile pot fi asamblate si pe pereti, cu benzi speciale fabricate pentru acest scop.

Retractable Barriers - Bariere acces retractabile 04 Retractable Barriers - Bariere acces retractabile 03

Retractable Barriers - Bariere acces retractabile 02Retractable Barriers - Bariere acces retractabile 05

Publicat pe

Poster Frames – Cadre pentru postere

Despre Poster Frames – Cadre pentru postere

Poster Frames - Cadre pentru postere

Poster Frames – Cadre pentru postere sunt pentru controlul multimii. Comunica cu multimea prin intermediul acestui cadru de afisare pentru postere.

Au un aspect elegant si sunt foarte stabile. Va oferim calitate si valoare sub forma unui semn de sine statator sau cadru poster.

Sunt potrivite pentru interior si exterior, adica pentru aeroporturi, hoteluri, banci, spitale, etc.

Sunt des folosite de catre cinematografe sau la casierii de vanzare cu amanuntul, pentru ca este o modalitate usoara de a adauga semne de directie sau pur si simplu de a face publicitate la un magazin.

Sunt din otel inoxidabil de inalta calitate, cadru portret. Au un sistem de prindere usoara cu suruburi in partea de sus pe orice bariera Securit® pentru a oferi un instrument de comunicare fantastic. Pur si simplu glisati un poster sau o tablita pentru creta A4 Securit®  intre cele doua fete transparente.

Publicat pe

Smoker’s Poles – Scrumiera

Despre Smoker’s Poles – Scrumiera

Smoker's Poles - Scrumiera

Smoker’s Poles – Scrumiera pentru fumatori este destinata numai pentru uz exterior, zone deschise, cum ar fi gradinile, terasele, pub-urile, restaurante, intreprinderi.

Poate fi un excelent plus la exteriorul unei cladiri de birouri si medii similare, unde fumatorii pot fuma si dispune de tigari in conditii de siguranta. Astfel, pastrati curate aleile, spatiile exterioare, trotuarele.

Are o forma cilindrica subtire si eleganta, finisata din otel inoxidabil lustruit de inalta calitate.
Este rezistenta la intemperii.

Simplu de curatat si de golit, antistick- strat de protectie murdarie, logo-ul pentru fumat afisat langa orificiu distinctiva.

Smoker’s Poles – Scrumiera pentru fumatori are un design elegant, cu o capacitate comprimata pentru a reduce fumul sau riscul de flacara/sau aprindere, tigarile se sting instantaneu din cauza lipsei de oxigen.

Smoker's Poles - ScrumieraSmoker's Poles - Scrumiera