Publicat pe

Table Poster Display – Afisaje postere pentru masa

Table Poster – Afisaj poster pentru masa cu rama lemn

Table poster display 03

Descoperiti gama  Securit® de ecrane poster pentru ferestre, pereti, mese si terase. Usor si profesional de afisat diferite dimensiuni cu această gama frumoasa, dar si practica. Idei de utilizare: Promotii | Meniuri | Orar de functionare | Informatii de siguranta | Felicitari | Instructiuni Ecranele poster pentru mese si terase (Table Poster Display) au o baza de lemn dur. Sunt folosite pentru postari si mesaje, acoperite cu straturi de lac de protectie de calitate rezistent la intemperii. Suportul pentru insert este detasabil si transparent.

Table poster display 01
Teak
Small 5 x 15 x 17 cm
Medium 6 x 20 x 23 cm
Large 7 x 27 x 32 cm
Table poster display 02
Black
Small 5 x 15 x 17 cm
Medium 6 x 20 x 23 cm
Large 7 x 27 x 32 cm

Table poster – Afisaj poster Acrylic ACV A4,A5,A6

 

Table poster – Afisaj poster AcrylicACL A4,A5,A6

Table poster – Afisaj poster Acrylic ACY A5,A6

 

Publicat pe

Windows Poster Display – Afisaje postere pentru vitrine

Windows Poster Display – Afisaje postere pentru vitrine

Afisaje postere pentru ferestre

Gama  Securit® de ecrane afisaje postere pentru ferestre sunt usoare si profesional de afisat. Au diferite dimensiuni si sunt foarte practice.

Este un suport de afisat transparent pentru usi si vitrine potrivit pentru afisarea portret sau «landscape». poate fi fata-verso

Ventuzele permit pozitionarea sau eliminarea instantanee. Introduceti anuntul prin partea de sus sau lateral. Odata in pozitie, posterul este protejat si afisat de ambele parti. Flexibil, puternic, usor de curatat si rezistent UV.

Utilizare

Promotii | Meniuri | Orar de functionare | Informatii de siguranta | Felicitari | Instructiuni

Personalziare

Disponibil pe mai multe culori

Windows Poster Display - Afisaje postere pentru ferestre
Dimensiuni A4(27 x 36 cm) A3 (39 x 52 cm)

Window Chalkboard – Tabla de scris pentru vitrine

Publicat pe

Silhouette stick – Tabla creta indicatoare

Silhouette stick – Tabla creta indicatoare

Tablite creta cu bagheta

Tablite creta cu bagheta – Silhouette Stick, sunt produse noi. Se pot folosi pentru a comunica cu usurinta oriunde doriti sau pentru a indica o cale. Sunt perfecte daca va place sa va distrati in aer liber, la picnicuri, petreceri, pentru a indica trasee la diferite evenimente, sau pur si simplu pentru a transmite mesaje.

Oaspetii pot naviga intr-un mod elegant si unic spre un bufet sau spre o receptie. Acestea pot fi folosite pentru orice ocazie, atat in interior cat in exterior, oriunde doriti. Puteti fi creativ dand viata gradinii dvs. cu aceste semne de inspiratie care se pot folosi in iarba, in ghiveci sau chiar pe plaja.

Pot fi folosite ca un semn de bun venit sau ca o lista de numere de casa pe ele.  Tablitele sunt usor de utilizat si curatat. Se pot utiliza timp indelungat. Ele sunt flexibile si rezistente la razele UV, zgarieturi si ploaie.  Au un suport din lemn cu forma de varf, potrivit pentru introducerea in orice suprafata moale, cum ar fi iarba sau solul.  Se poate scrie pe ambele fete.

Tablitele sunt disponibile in doua versiuni. Se poate scrie cu un marker cu creta lichida Securit, pe care il are inclus in pachet.Tablite creta cu bagheta

Tablite creta cu baghetaSilhouette stick – Tablite creta cu bagheta 03 Silhouette stick – Tablite creta cu bagheta 04Silhouette stick – Tablite creta cu bagheta 07 Silhouette stick – Tablite creta cu bagheta 08